10:30 | July 14, 2015

NEXT – GOTLAND

JulianH_outfit2JulianH_outfit4JulianH_outfit1JulianH_outfit5JulianH_outfit3Pier One blazer HERE // Odeur tee // River Island jeans // Zign shoes HERE // ALL_Blues bangle // Gents Timepieces watch 


Nya favoritkavajen från Pier One! Like like like. Nu bär det av till flygplatsen och flyget mot Gotland. Sjukt spontant men så kul! Inte varit i Visby på flera år så det blir som en mini-semester mitt i veckan. Åker dit tillsammans med Warner Music för att gå på ett Topsify-event och sitter och lyssnar på deras Party Hits Summer Edition spellista HÄR för att tagga till. Visby.. ses snart!

_________________

New favorite blazer from Pier One! Like Like Like. Right now I’m off to the airport and my flight to Gotland. Very spontaneously but so fun! I haven’t been in Visby for several years so it’s gonna be like a mini-vacation in the middle of the week. I’m going together with Warner Music for a Topsify event and already listening to their Party Hits Summer Edition playlist HERE. Visby .. See you soon!

3 Responses to “NEXT – GOTLAND”

 1. Lucas on

  Tja! Grym blogg. Har en liten undring. Scarfen du bär tillsammans med vita byxor och t-shirt (bild från instagram) på Restaurang Hasselbacken, vart är den ifrån? Ha det bra :)

  Reply
  • julianh on

   Tjena! tack man :) Kul att du gillar bloggen!
   Den hittade jag på Weekday för ganska länge sen.

   Ha det bäst :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)