9:20 | August 14, 2015

SQUAD

JulianH_squadFang / Me / Sabri / Angelica


Dags för andra dagen på Way Out West (blandade bilder och outfits från festivalen kommer upp nästa vecka) och ikväll är det äntligen dags för den feta festen som vi 4 ska ha uppe på 3e våningen på Lounge(s) här i Göteborg. Jag och Sabri står för musiken och Angelica och Fang lär väl röja sönder på dansgolvet. Kom och dansa med oss ikväll :) Ni kommer inte ångra er!

____________________

Time for the second day at Way Out West (snapshots and outfits from the festival coming up next week) and tonight it’s finally time for the big party that we 4 are having up on the 3rd floor at Lounge(s) here in Gothenburg. Me and Sabri play the music and Angelica and Fang take care of the dance floor I guess. Come by and dance with us tonight :) You will not regret it!

One Response to “SQUAD”

Leave a Reply

  • (will not be published)