10:34 | August 23, 2015

SHOPPING

JulianH_samsoe4JulianH_samsoe5JulianH_samsoe3JulianH_samsoe2JulianH_sasmoe1

Jag brukar inte gå runt i butiker och shoppa så ofta längre, köper nästan allt på nätet, men om det är en butik som jag gillar att in i så är det Samsøe Samsøe. Höstkollektionen är ju ute nu så jag var tvungen att gå förbi och kika i deras nya butik som de har öppnat i Göteborg på Korsgatan 20 när jag var där förra veckan under Way Out West och hittade en hel del snyggt till höstgarderoben :) Hösten är min favorit årstid när det kommer till mode så ni kan bara tänka er hur shopping sugen jag är just nu!

___________________

I don’t usually go shopping in the city so often anymore, I buy almost everything online, but if there’s a store that I really like to go to is Samsøe Samsøe. The fall collection is out already so I just had to pass by and take a look at their new store that they’ve just opened in Gothenburg on Korsgatan 20 when I was there last week for Way Out West and I found a lot of  nice stuff to my fall wardrobe :) Fall is my favorite season when it comes to fashion so you can only imagine how much I wanna go shopping now!

Leave a Reply

  • (will not be published)