13:20 | August 26, 2015

THE HOUSE OF NOW

JulianH_zalando7 JulianH_zalando4 JulianH_zalando3 JulianH_zalando2 JulianH_zalando1

Igår spelade bästa Sabri på Zalandos lounge The House of Now på Konstnärshuset (smålandsgatan 7) och jag och Madde som är reporters för Zalando under modeveckan var där och dansade en stund, laddade våra telefoner och vilade fötterna innan det var dags för Cheap Monday visningen och middag med Zalando gänget. Sista dagen är igång nu och ni alla är som sagt välkomna till Zalandos lounge om ni vill titta på visningarna live, hänga med oss eller bara ta en fika ;) Ni hittar dagens schema HÄR.

_________________

Yesterday my friend Sabri was the dj at Zalando’s lounge The House of Now at Konstnärshuset (smålandsgatan 7) and Madde and I are working as reporters for Zalando during fashion week so we went there and danced for a while, charged our phones and took a break before it was time for the Cheap Monday show and dinner with the Zalando crew. Don’t forget that you all are welcome to Zalando’s lounge if you want to watch the shows live, hang with us or just grab a snack ;) You can see today’s schedule HERE.

One Response to “THE HOUSE OF NOW”

Leave a Reply

  • (will not be published)