21:22 | September 9, 2015

THROWBACK – SEPT 2014

Åh vad jag längtar till New York just nu! Vill på riktigt bara boka en biljett och åka dit. Fashion Week i NY drar igång imorgon och jag kom att tänka på att det är exakt ett år sedan jag och gamla IMNEXT teamet åkte dit och hade 5 intensiva men fantastiska dagar med visningar, Bloglovin awards, helicopter tur över hela Manhattan och massa annat skoj! Sjukt vad tiden går fort. Ovan kan ni titta på ett avsnitt ur vår mini NY serie som vi spelade in under resan, kommer ni ihåg den?

Men nu ska jag sluta tänka på New York och tagga inför London imorgon! Dags att packa väska ;)

_______________

Oh I really wish I could go to New York right now! Just wanna book a ticket and take the next flight out. Fashion Week in NY kicks off tomorrow and I came to think that it is exactly a year ago since me and the old IMNEXT crew went there and had 5 intense but amazing days with fashion shows, Bloglovin awards, helicopter ride over Manhattan and much more! It’s crazy how fast time goes by. Above you can watch an episode from our mini NY serie which we filmed during the trip, you guys remember?

But now I need to stop thinking about New York and get ready for London tomorrow! Time to pack my bag ;)

One Response to “THROWBACK – SEPT 2014”

Leave a Reply

  • (will not be published)