20:30 | September 13, 2015

NELLY BRUNCH

JulianH_nellybrunch4 JulianH_nellybrunch6 JulianH_nellybrunch2 JulianH_nellybrunch5 JulianH_nellybrunch3 JulianH_nellybrunch1Snapshots from this morning


Hur bra ser inte den här brunchen ut då? Precis vad jag behövde imorse när jag vaknade med dunkande huvudvärk. Jag och massa vänner var ute igår och även fast jag inte drack mycket alls så var jag helt förstörd när jag vaknade imorse, därav mina solglasögon inomhus om det är någon av er som undrar.. haha. Men efter en Bloody Mary, pancakes, Egg Benedict och fräsch pressad apelsin juice var jag som en helt ny människa :) Tusen tack till teamet på Nelly för en perfekt söndagsbrunch!

________________

How good does this brunch looks? Exactly what I needed this morning when I woke up with the worst headache. Me and some friends went out last night and even though I didn’t drink much at all I felt like a mess when I woke up this morning, that’s the reason of me wearing sunglasses indoors.. haha. But after a Bloody Mary, pancakes, Egg Benedict and fresh squeezed orange juice, I was a compleatly new person :) Many thanks to the team at Nelly for a perfect Sunday brunch!

2 Responses to “NELLY BRUNCH”

Leave a Reply

  • (will not be published)