7:55 | September 24, 2015

IN MY BATHROOM CABINET

JulianH_grooming11JulianHernandez_groomingGo’morgon! Minns ni att jag skrev för länge att jag skulle tipsa er om mina favoritprodukter som jag använder dagligen? Well.. bättre sent än aldrig! Här har ni dem. Som ni ser så använder jag ett gäng blandade produkter från tre olika märken och jag rekommenderar allt från dessa märken. Alla deras produkter är super bra på olika sätt men detta är alltså de som funkar för mig och min hy.

1. Manual razor with flexball technology from Gillette – 2 times a week

2. Purifying Cleansing Gel from Exuviance – morning & evening – every day, morning & night

3. Serum from Exuciance – every day, morning & night

4. Soothing Toning Locion from Exuviance – every day, morning & night

5. Face scrub from Exuviance – one or two times a week

6. Face cream from Moonsun Organic – every night

7. Body & Hair soap from Moonsun Organic – every day

8. After shave balm from Kiehl’s – 2 times a week

9. Facial moisturizer from Kiehl’s – every morning

Leave a Reply

  • (will not be published)