18:43 | September 26, 2015

DAILY RANDOM PICS

JulianH_snap2 Favorite book right nowJulianH_snap1Birthday brunch for my babe Lisa  JulianH_snap4Great minds think alike huh? Me & FancyJulianH_snap3The entrance to the Ace Hotel in London


Fyra random bilder som jag inte hade lagt upp här. Den här lördagen har varit så bra hittills och bättre ska den bli. Älskar när höstkylan kommer och solen skiner. Nu ska jag skynda mig och byta om för att åka hem till Andreas för middag med lite vänner. Trevlig helg på er bästa ni!

______________

Four random photos from this month. This Saturday has been so good so far and it’s just getting better. Love when the autumn cold comes and the sun is shining. Now I have to hurry up and get changed to go home to Andreas for dinner with some friends. Have a good weekend y’all!

Leave a Reply

  • (will not be published)