14:22 | October 16, 2015

NEWS IN MY WASH BAG

JulianH_newin JulianH_newin1Steele & Borough wash bag // Bull Dog hand cream & lip balm // Exuviance face mask


Lite nyheter i min necessär. Bull Dog produkterna är riktigt bra och säljs lite överallt till ett väldigt bra pris och som jag sagt tidigare så är Exuviance högst upp på min lista just nu så var tvungen att skaffa deras ansiktsmask också. Testade den igår och mitt ansikte kändes som en bebis rumpa efteråt. Me like!

_____________

Some news on my wash bag. The Bull Dog products are really good and sells almost everywhere at a very good price and as I said earlier, Exuviance is at the top of my list right now, soI just had to get their face mask as well. Tested it yesterday and my face felt like a baby’s butt afterwards. Me like!

Leave a Reply

  • (will not be published)