17:28 | October 19, 2015

WORK & MATCHA LATTE

JulianH_kaffeverket2 JulianH_kaffeverket1

Idag är det måndag och det betyder att mail inkorgen svämmar över och det är möten och beslut som ska tas. Tog en paus på Kaffeverket för att fika och passa på att blogga! Nu blir det träning på nya gymmet FIGHTBOX där jag nu har börjat träna och ska försöka ta träningen på allvar. Sjukt bra träning där för övrigt! Jag köra “cirkeln”, “yoga” och kanske “fightfys” ibland. Ta en titt på deras hemsida om ni vill veta mer :)

______________

Today is Monday and that means that the email inbox is overflowing and have meetings and decisions to take. Took a break at the Kaffeverket for a matcha latte and a blogpost! Now it’s time for a work out at the new gym FIGHTBOX where I recently started working out and I’ll try my best to don’t quite this time. Great training there I must say! I will go to “circle”, “yoga” and maybe the “fight class” sometimes. Take a look at their website if you want to know more :)

Leave a Reply

  • (will not be published)