15:16 | October 30, 2015

MY CRYSTAL HEAD SUITE

JulianH_crystalhead15 JulianH_crystalhead16 JulianH_crystalhead1 JulianH_crystalhead17 JulianH_crystalhead13 JulianH_crystalhead3 JulianH_crystalhead10 JulianH_crystalhead12 JulianH_crystalhead4 JulianH_crystalhead6 JulianH_crystalhead14 JulianH_crystalhead11 JulianH_crystalhead9 JulianH_crystalhead2 JulianH_crystalhead8#crystalheadsuite

River Island turtleneck HERE // Selected Homme blazer HERE // Lindex trousers // Tiger of Sweden boots HERE // H&M hat


Vad gör man när man tillsammans med Crystal Head vodka hyr en svit på Lydmar Hotel för en kväll? Då bjuder man dit massa vänner, dricker drinkar, dansar och har en grym kväll tillsammans! Tog så många bilder men här får ni de bästa! Tack till Crystal Head och Lydmar hotell för en galet bra kväll :)

_______________

What do you do when you rent a suite at Lydmar Hotel together with Crystal Head vodka for a night? You invite a bunch of friends, drink cocktails, dance and just have a great evening together! Big thanks to Crystal Head and Lydmar hotel for a crazy night :)

Leave a Reply

  • (will not be published)