18:57 | November 18, 2015

COLORFUL CITY

JulianH_colors7JulianH_colors4JulianH_colors1JulianH_colors5JulianH_colors9JulianH_colors2Clubs & Spades sweater HERE // H&M trousers // Kiomi loafers // Mykita sunnies 


Vårt hotell ligger precis vid den här gatan med massa små färgglada hus och självklart var vi tvungna att gå ner dit och fota. Man blir glad bara av att gå runt där och titta på alla hus. Fått lite frågor om de här solglasögonen och de kommer från Mykita. Ni hittar de här. Har knappt tagit av mig dom sedan jag köpte dom. Mina favoriter just nu!

______________

Our hotel is right by this street with a lot of small colorful houses and of course we just had to go down there and take pictures. You get happy just by walking around there looking at all the houses. I’ve got some questions about these sunglasses and they come from Mykita. You can find them here. I’ve barely taken them off since I bought them. My favorites right now!

Leave a Reply

  • (will not be published)