14:05 | December 2, 2015

POOL TIME

JulianH_pooltime6 JulianH_glenhotel1 JulianH_pooltime2 JulianH_pooltime4 JulianH_glenhotel2 JulianH_pooltime1 JulianH_pooltime5JulianH_pooltime3At The Glen Boutique & Spa Hotel & Shimmy Beach Club


Våra lediga dagar i Kapstaden spenderade vi oftast så här. Antingen på stranden eller vid någon pool. De här två ställena var mina två favoriter om man vill spendera en heldag vid poolen, äta gott, dricka goda drinkar och bara ligga och sola. The Glen Hotel (de 2 första bilderna) upptäckte vi sista dagen och vi älskade det. Vill bo där nästa gång jag åker dit och Shimmy Beach Club var också hur nice som helst. Där höjer de volymen till max vissa kvällar så förvandlas hela stället till en stor beach-party! Inte helt fel det heller :)

_____________

Our days off in Cape Town we spent usually like this. Either on the beach or by the pool. These two places were my two favorites if you want to spend a full day at the pool, eating good food, drinking good drinks and just sunbathing. We discovered The Glen Hotel our last day and we loved it. I wanna stay there next time I go to Cape Town and Shimmy Beach Club was really nice as well.  Some evenings they turn up the music to the max and the whole place becomes a big beach party! Nothing wrong with that either :)

Leave a Reply

  • (will not be published)