20:44 | December 6, 2015

SUNDAY SHOPPING

JulianH_webbfab1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE 


Sitter hemma i sängen och internet shoppar så passade på och samlade lite grejer som ligger i varukorgen just nu. Känns som att garderoben behöver en ordentlig uppdatering. Denna jeansjacka fodrad i fake fårskinn är ett måste, men även den gröna weekendbagen i mocka och kepsen till min nästa resa.

_______________

Sitting at home in bed doing some online shop so took the opportunity and gathered some of my favorites in my shopping cart right now. My wardrobe needs a proper update. This jean jacket padded in fake sheepskin is a must, but even the green weekend bag in suede and the cap for my next trip.

-Contain Adlinks-

Leave a Reply

  • (will not be published)