21:58 | December 22, 2015

BRUNCH WITH A VIEW

JulianH_brunch4 JulianH_brunch1 JulianH_brunch2 JulianH_brunch8 JulianH_brunch6 JulianH_brunch5 JulianH_brunch3Nice restaurant with the perfect view


I söndags åkte vi till Rusty Pelican för en god brunch och unlimited mimosas och hade en riktigt mysig dag med utsikt över hela Downtown. Grymt ställe! Där kan man sitta och njuta av solnedgången men det var ganska molnigt då så det blev ingen solnedgång för oss. Vi satt vid brasan och drack mimosas istället! Tips om någon av er är i Miami :)

_______________

This last Sunday we went to Rusty Pelican for a good brunch and unlimited mimosas and had a really nice day with a view over Downtown Miami. Such a nice place! It’s perfect if you wanna enjoy the sunset but it was quite cloudy that day so sunset for us. We sat by the fireplace and drank mimosas instead! Tip if any of you visit Miami :)

Leave a Reply

  • (will not be published)