22:36 | January 6, 2016

WHITE & DENIM

JulianH_whitendenim1 JulianH_whitendenim6 The Tailoring Club shirt // Weekday tee // Ruffle & Bow jeans // Adidas Stan Smith sneakers // Top Man bandana // Ray Ban sunnies


Ta mig tillbaka till just den här dagen i Miami när det var soligt och 30 grader. Det är så kallt här i Stockholm just nu att man kan knappt vara utomhus i mer än 10 minuter. Vidrigt! Kanske dags att dra iväg snart igen? :) Idag testade jag yoga för första gången i mitt liv. Det var jobbigt och avslappnande på samma gång. Rätt nice. Nu är jag redo sängen! Go’natt bästa ni!

_______________

Take me back to this very hot day in Miami when it was sunny and 30 degrees. It’s so cold here in Stockholm right now that you can’t be outdoors for more than 10 minutes! Maybe it’s time to take off somewhere else soon again? :) Today I tried yoga for the first time in my life. It was tough and relaxing at the same time. Pretty nice. Now I’m ready for bed! G’night guys!

2 Responses to “WHITE & DENIM”

Leave a Reply

  • (will not be published)