8:13 | January 17, 2016

ELLE GALAN 2016

JulianH_ellegalan2016_1 JulianH_ellegalan2016_4 JulianH_ellegalan2016_2Tuxedo from Cavaliere // Shirt from Eton // Shoes from Nilson Shoes


 I fredags var det dags för mitt första år på ELLE galan och kvällen till äran hade jag på mig denna ursnygga smokingen från Cavaliere. Kände för en väldigt stilren monokrom look och svart funkar ju alltid! Vilken fantastisk kväll. Tusen tack till ELLE för inbjudan och stort grattis till alla vinnare :)

_______________

This Friday it was time for my first year at the ELLE gala and had the honor to wear this amazing tuxedo from Cavaliere. I wanted a stylish monochrome look and all black always works! What a fantastic evening. Many thanks to ELLE for the invitation and congratulations to all the winners :)

Leave a Reply

  • (will not be published)