18:01 | February 5, 2016

STOCKHOLM FASHION WEEK AW16

JulianHernandez_fw10JulianHernandez_fw4JulianHernandez_fw9JulianHernandez_fw7JulianHernandez_fw8Photos / Edit by me


Modeveckan är över och här får ni lite blandade snapshots från dagarna. Hur kul är det att jag och Christelle såg exakt likadana ut i måndags haha. Båda hade helsvart och brun/beige päls. Var såklart tvungna att ta en bild tillsammans. Mina tre favoritvisningar den här säsongen var 1. Whyred Man, 2. J.Lindeberg Woman och 3. DRKN.

________________

Fashion week is over and here you get some mixed snapshots from the last few days. How fun is it that Christelle and I looked exactly the same on Monday haha. Both were wearing all black and brown/beige fur. We just had to take a picture together ofc. My three favorite shows this season were 1. Whyred Man, 2. J.Lindeberg Woman and 3. DRKN.

Leave a Reply

  • (will not be published)