14:38 | March 9, 2016

BETTER SKIN

JulianH_beautybox_face2@beautybox.stockhom

Precis innan jag åkte till Bali var jag förbi bästa Narmeen som har magiska händer på BeautyBox för lite massage och en ordentlig ansiktsbehandling eftersom jag skulle till solen och värmen. Vi gjorde även min andra behandling med Teosyal och resultatet kunde inte blivit bättre. Är nog hooked for life, hehe! Tycker absolut att ni som bor i Stockholm ska höra av er till BeutyBox eller gå in på deras hemsida HÄR och unna er en skön spa dag. Glöm inte att hälsa från mig då!

____________

Just before I came to Bali, I went to the best Narmeen with the magic hands at BeautyBox for a massage and a proper facial because I was going to the sun and heat. We also did my second treatment with Teosyal and the result couldn’t been better. I’m probably hooked for life, hehe! I definitely think that all of you living in Stockholm should visit their website HERE, make an appointment and give yourselves a nice spa day. Don’t forget to say hi from me then!

Leave a Reply

  • (will not be published)