23:18 | April 26, 2016

CHROMECAST CLUB NIGHT

JulianH_google11 JulianH_google9 JulianH_google15 JulianH_google14 JulianH_google7 JulianH_google22JulianH_google2JulianH_google8 JulianH_google21JulianH_google20

Igår bjöd jag och Rami över ett gäng vänner till kontoret och hade en riktigt mysig Chromecast Club kväll. Vi streamade det nya avsnittet av Game of Thrones med hjälp av Chromecast, bjöd på popcorn, cupcakes, godis och massa annat gott. En perfekt start på veckan helt enkelt! :) Så sjukt smidigt att streama med Chromecast. Bästa! Stort tack till Google Sverige för att gjorde detta möjligt!

____________

Yesterday me and Rami invited and a bunch of friends to the office and had a really cozy Chromecast Club night. We watched the new episode of Game of Thrones using Chromecast, ate some popcorn, cupcakes and candy. Just a perfect start of the week :) It was so easy to use Chromecast. Love it! Many thanks to Google Sverige for making this possible!

I samarbete med Google Sverige

Leave a Reply

  • (will not be published)