21:17 | May 16, 2016

SPA TIME

JulianH_beautybox6

Var förbi BeautyBox i helgen för att koppla av lite efter en stressig jobbvecka. Fick hjälp av bästa Narmeen som gav mig en ansiktsbehandling med en grym peeling från Dermalogica. Min hy har aldrig känts så len som det gör nu! Passade även på och gjorde en Teosyal behandling i vissa delar av ansiktet som jag har nämnt tidigare här i bloggen. TACK bästa BeautyBox för att ni alltid tar hand om mig på bästa sätt :) Om ni vill boka tid hos dem gör ni det HÄR.

_______________

Went by BeautyBox this weekend to relax a bit after a stressful work week. Got help by the best Narmeen who gave me a facial with an amazing peeling from Dermalogica. My skin has never felt so smooth as it does now! I also took the opportunity and did a Teosyal treatment in certain parts of my face that I have mentioned before here on the blog. THANKS to BeautyBox for always taking care of me in the best way :) If you want to make an appointment with them, do it HERE.

Leave a Reply

  • (will not be published)