10:12 | June 16, 2016

FESTIVAL BRUNCH WITH FRIENDS

JulianHernandez_usinebrunch1 JulianHernandez_usinebrunch5 JulianHernandez_usinebrunch3 JulianHernandez_usinebrunch2 JulianHernandez_usinebrunch4

Förra helgen hade mina fina vänner Angelica och Janni en Summerburst-brunch på Usine tillsammans med BikBok. Direkt efter brunchen åkte vi vidare till Summerburst och bilder därifrån kommer snart :) Jag hade jag på mig en sommarjacka från Nlyman (här), en sweatshirt från Scotch & Soda som kommer ut i höst, chinos från Mouli, sneakers från Samsøe Samsøe, hatt från Volt och solglasögon från Mykita. Tack till tjejerna och BikBok för en mysig brunch!

_______________

Last weekend my friends Angelica and Janni had a Summerburst brunch at Usine together with BikBok. Right after the brunch we went to Summerburst and pictures from there are coming soon :) I was wearing a summer jacket from Nlyman (here), a sweatshirt from Scotch & Soda coming out this fall, chinos from Mouli, sneakers from Samsøe Samsøe hat the Volt and sunglasses from Mikita. Thanks to the girls and BikBok for a lovely brunch!

Leave a Reply

  • (will not be published)