1:05 | June 28, 2016

SELLING MY CLOTHES

JulianHernandez_Tradera_1

FIND MY CLOSET HERE


Dags att rensa garderoben och sälja allt jag inte använder till någon annan som vill/kan använda de istället. Nu har jag lagt upp lite plagg på Tradera (helt oanvända som bara legat och dammat i garderoben) och och jag kommer försöka fylla på med nya grejer varje vecka. Ni hittar alla mina plagg HÄR så in och buda nu!!! Auktionen är igång i 3 dagar.

OBS: Ni måste ha ett konto på Tradera för att kunna handla! 

________________

Time to clear my closet and sell everything I don’t use anymore or have never used. I’ve just put up some clothes on Tradera (brand new stuff) and I will try to add new stuff every week. You can find all these stuff HERE so go in and shop now!!! The auction is running for 3 days.

Leave a Reply

  • (will not be published)