21:50 | July 10, 2016

PEACE & LOVE

JulianH_hossxpal1 JulianH_hossxpal5 JulianH_hossxpal2 JulianH_hossxpal3 JulianH_hossxpal6JulianH_hossxpal4

DEADWOOD LEATHER JACKET > HERE


Har levt i en festivalbubbla de 2 senaste helgerna ska ni veta. Behöver komma tillbaka till verkningen och vardagsrutinerna. Först Fusion i Berlin vilket var magiskt (film kommer) och nu Peace & Love i Borlänge tillsammans med Hoss Events. Sjukt bra uppstyrt – tack till Sharare, Roshy och Therese för en fantastisk helg!

Föreresten, denna skinnjacka som jag hade på mig igår är bara för dope! Men “Unlovable” är jag väl inte… hoppas jag ;)

__________________

I’ve lived in a festival bubble the past 2 weekends. I really need to get back to reality and my daily routines. First Fusion in Berlin which was magic (a film is coming soon) and now Peace & Love in Borlänge with Hoss Events. Thanks to Sharare, Roshy and Therese for a fantastic weekend!

Btw this leather jacket that I wore yesterday is just too dope! But “unlovable”… I hope not ;)

Leave a Reply

  • (will not be published)