15:37 | August 11, 2016

MODE – LET’S PARTY

FILM BY RAMI HANNA


ÄNTLIGEN kan jag visa er lite från Fusion. Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle ta med mig en liten GoPro och filma så mycket som möjligt. Well.. här har ni resultatet. Filmande tyvärr inte så mycket som jag hade velat för kameran dog efter 2 dagar och det var svårt att ladda den där men fick ihop en kort film med massa härliga klipp iaf.

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS FÖR WAY OUT WEST!!! Wooohooo :) Bilder på mina outfits och snapshots från festivalen kommer så småningom.

___________

Finally I can show you guys a bit of Fusion. Remember that I said that I would take a little GoPro with me and film as much as possible. Well .. here is the result. Unfortunately I couldn’t film as much as I wanted because of the batteries and it was difficult to charge it there but I did get some good clips anyway.

NOW IT’S FINALLY TIME FOR WAY OUT WEST FESTIVAL!!! Wooohooo :)

One Response to “MODE – LET’S PARTY”

Leave a Reply

  • (will not be published)