8:09 | December 6, 2016

MALE STYLE ICON 2016

victorjones8152 victorjones7940 victorjones7700 victorjones7944 victorjones8388 victorjones8413 victorjones8681

PHOTOS BY VICTOR JONES


WHYRED JACKET

ASOS SHIRT

THINGS TO APPRECIATE JEANS

NILSONS BOOTS

Kan fortfarande inte smälta detta! Wow.. Att ni röstade fram mig till Male Style Icon of the Year på Zalando Nordic Style Icons award för andra gången är ju bananas! Jag vet att jag redan har tackat er 100 gånger för det här priset i alla mina andra sociala kanaler men måste bara göra det igen och visa lite bilder från galan. NI ÄR SÅ FANTASTISKA – och så länge jag inspirerar någon av er är jag nöjd! Kärlek till er mina vänner <3

______________

Still can’t believe this! Wow.. The fact that you guys voted for me so I won Male Style Icon of the Year at Zalando Nordic style icons Award for the second time is bananas! I know that I’ve already thanked you a 100 times already in all my other social media channels but I just have to do it again and show you some photos from the gala. YOU ARE SO AMAZING – and as long as I inspire one of you, I am happy! Love to y’all my friends <3

Leave a Reply

  • (will not be published)