19:27 | December 11, 2016

25 YEARS

dsc_9416dsc_9407

Varför inte ta fram sin konstnärliga sida ibland och låta kreativiteten flöda! CAT Footwears klassiska modell Colorado fyller 25 år och jag har fått fira detta i samarbete med dem genom att pimpa ett par egna kängor. Hade 1000 olika idéer i början så det tog ett tag innan jag bestämde mig för vad jag skulle göra men nu tror jag att jag har bestämt mig och jag hoppas att de blir riktigt coola :) Lovar att visa resultatet så fort  jag blir klar med dem! Gå in HÄR för att kika på originalmodellen.

_____________

Why not take your artistic side out sometimes and your creativity flow! CAT Footwear’s classic model Colorado turns 25 years and I’m celebrating this in collaboration with them by making my own costumed made boots. I had a 1000 different ideas in the beginning so it took a while before I decided what I wanted to do, but now I think I have I know what I want and I hope they’ll look cool :) I promise to show you guys the result as soon as I’m done! Go HERE to look at the original model.

-I samarbete med Cat-Footwear-

Leave a Reply

  • (will not be published)