Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:39 | September 22, 2012

SNEAK PEAK

Photo by Natalia Acosta / Editing by me

Berlin Berlin. Är redan kär i den här underbara staden mina vänner. Det är så bra stämning överallt, så goda döner (kebab) och så många inspirerande människor. Självklart har jag passat på och fotat en massa street style, men visar er sen. Nu måste jag byta om till kvällens outfit och springa till en restaurang där mina vänner har bokat bord för att äta middag och dricka goda drinkar. Här får ni en sneak peak på hur jag har sett ut idag, resten av bilderna kommer lite senare.

Berlin Berlin. I’m already in love with this city. It’s so good atmosphere everywhere, the best döner (kebab) and so many inspiring people. Of course I have taken the opportunity and photographed a lot of street style, but I’ll show you guys later. Here you get a sneak peak of what I’ve been wearing today.