Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:29 | September 30, 2012

WHEN IN DOUBT, DRESS UP 2.0

Jacket – Lindex / Shirt – COS / Pants – H&M / Shoes – Aldo / Bag – Aldo / Hat – Zara

Så här såg jag ut igår kväll mina vänner. Ja, skinnbyxorna har ni fått se hela veckan, men kan inte låta bli. Mitt favorit plagg i garderoben just nu! Började kvällen på Fotografiska för premiären av den nya klubben och Solomuns grymma musik och sen förbi Berns 2:35.1 en snabbis. Massa konstiga människor ute igår så det var inte så kul. Saknar Berlin!

Here is my outfit from last night. Started the evening at Fotografiska for the premiere of the new club and Solomuns awesome music, and after that Berns 2:35.1. Missing Berlin!