Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:00 | October 16, 2012

EARLY MORNING

Idag är jag så trött att jag bara skulle vilja ligga i min säng och sova i 10 år. Behöver verkligen min semester NU (2 dagar kvar). Oj oj oj vad jag kommer leva och njuta av varenda minut de kommande 2 veckorna. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och sticka iväg på dagens första möte. Förresten, här får ni en “behind the scenes” bild på hur det kan se ut när man måste akut-blogga direkt efter att ha fotat klart dagens, haha. En helt vanlig dag för oss modebloggare.

Today I am so tired that I just want to lie in my bed and sleep for 10 years. Really need my vacation NOW (2 days left). Wow what I will live and enjoy every minute of the next 2 weeks. By the way, here you get a “behind the scenes” picture of how it usually looks like right after the outfit-photos are taken, haha. The daily life of a fashion blogger.