Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

4:17 | October 23, 2012

HELLO SUMMER IN THE MIDDLE OF OCTOBER

T-shirt – Weekday / Shorts – H&M / Shoes – Aldo

Tillbaka i Miami efter en fantastisk helg i West Virginia. Kan inte beskriva med ord hur härligt det är att vara här just nu. Underbart väder, varmt men inte för varmt. Men jag var så shopping sugen idag att jag sket i stranden och spenderade dagen i Dadeland Mall istället. Inte så bra för min plånbok, men man måste få unna sig lite extra när man är på semester, right?! Hittade en klocka från Michael Kors, ett par byxor från Gap och ett par grymt snygga skor från Nordstrom som jag kommer visa i en outfit senare i veckan.

Imorgon måste jag fixa ett nytt körkort (ja har haft amerikanskt körkort i nästan 2 år) för klantarsle som jag är så glömde jag mitt körkort hemma i Sverige, så har inte kunnat köra och behövt slösa pengar på taxi, vilket är ganska dyrt. Lova att bjuda på bättre outfit bilder imorgon, nu måste jag sticka iväg och träffa några av mina gamla vänner som jag lärde känna när jag bodde här och inte träffat på ett tag.

Back in Miami after a fantastic weekend in West Virginia. Can not describe in words how wonderful it is to be here right now. Wonderful weather, warm but not too hot. Today I spent the day at Dadeland Mall. Found a watch from Michael Kors, a pair of pants from Gap and a pair of shoes from Nordstrom that I will show you guys in an outfit later this week.