Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:15 | October 30, 2012

BACK TO BLACK

Jacket – H&M / Sweater – Åhléns / T-shirt – Salt men / Pants – Lindex / Boots – Aldo Mr.Bs / Watch – Michael Kors / Hat – Zara

Lyckades pallra mig upp på en promenad och fota dagens. Har inte mått så bra idag, känner mig illamående och lite seg i kroppen, så nu ligger jag nerbäddad i soffan framför tvn och laddar batterierna inför morgondagen. Är så nöjd med mina nya vinterskor som jag köpte på Aldo i Miami. De är från den lyxiga herrkollektionen som kallas för Mr.Bs och jag älskar att de är så höga i skaftet och även fast de är så enkla, utan någon dragkedja på ena sidan, så är de riktigt snygga och hur sköna som helst.

Love my new boots that I bought at Aldo in Miami. They’re from the special gentlemen’s boutique for Aldo and even though they are so simple, without the zipper on the side, they’re really stylish and super comfortable.