Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:06 | October 30, 2012

o.30

phs. by the locals

Landade igår kväll i ett kallt och regnigt Stockholm. Har sedan dess bara legat i soffan och försökt återhämta mig efter resan och inte bli allt för deprimerad för att semestern är slut och ett halvår kvar tills man får sol och värme igen.

Som ni kanske märkt har jag inte lagt upp några streetstyle bilder från Miami som jag hade lovat, och ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Den här resan var lite stressig eftersom jag bara var där i 10 dagar och man skulle hinna umgås med familjen (nästan hela min familj bor där borta), träffa gamla vänner och fixa massa andra grejer, samtidigt som jag bara ville slappna av och inte behöva ha så mycket planerat. Sen hade jag lite otur med vädret också, det regnade nästan varje dag pga den här jäkla stormen Sandy som nu är över NY. Men nu är man hemma och jag har saknat er ska ni veta. Tusen tack för alla fina kommentarer jag får från er!!!