Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | February 8, 2013

f.8

Skärmavbild 2013-01-16 kl IMG_9021 IMG_985 collage3 IMG_9042

collageLeather vest – Cheap Monday / Knit – V Ave Shoe Repair / Long sleeve t-shirt – Bruno Pieters for Weekday / Jeans – Cheap Monday / Boots – Aldo / Watch – Michael Kors / Spike bracelets – Aldo

Strosat runt i den här sjukt snygga koftan (dock inte så varm) från V Ave Shoe Repair idag. Den är väldigt speciell som ni ser på bilderna. Älskar ryggen! Nu har jag precis landat hemma och ska bara lägga mig i soffan och ladda batterierna inför kvällen. Det blir en lugn kväll för min del i med att jag jobbar hela helgen, men en god middag och ett glas med lite vänner skadar väl ingen.