Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:30 | February 11, 2013

f.11

Skärmavbild 2013-01-16 kl IMG_9008

Måndag. Min favortit dag.. eller inte. Men den här veckan är det mycket skoj som händer, bland annat Finest Awards på onsdag. Ska bli riktigt kul och jag håller tummarna för att min underbara och duktiga vän Angelica Blick vinner årets “modeblogg”, att vår egen modeguru Christoffer vinner “årets nykomling” och sist men absolut inte minst, allas favvo-kille, “farbror Cimon” som han kallas för (eller?) vinner årets “personliga blogg”. Sen åker jag till Uppsala för första gången och spenderar helgen där med lite härliga vänner. Whoop whoop!