Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:55 | February 16, 2013

 

Skärmavbild 2013-01-16 klcollage2Jag är så STOLT över att få vara en del av det här fantastiska magasinet som drivs av så otroligt duktiga och drivna människor. Det är verkligen ett dreamteam som står bakom Colin och det märks bara av att titta på hur mycket magasinet har utvecklats på så kort tid. Det gör mig så himla glad när jag ser hur Colin bara växer och växer för varje dag. Så många engagerade unga killar där ute som har börjat blogga hos oss (hade inte den minsta aningen om att det var så många killar som gillar att blogga) och vi blir bara fler och fler. Det är så bra hörrni. Mer än bra. Och för Colin Magazine är det här bara början.

I am so PROUD for being a part of this fantastic magazine run by incredibly talented and driven people. It really is a dream team behind Colin and you can tell just by looking at how much the magazine has evolved in such a short time. It makes me so happy when I see how Colin just grows and grows every day. So many dedicated young guys out there who have started blogging with us (had not the slightest notion that there were so many guys who like to blog) and for Colin Magazine, this is just the beginning.