Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:06 | November 12, 2013

A little message to you all

IMG_949

Hej vänner! Det har varit helt tyst här i bloggen i två veckor nu pga lite olika anledningar som gjorde att jag tyvärr blev tvungen att ta en paus. Mitt privatliv och välmående går alltid i första hand och det hoppas jag att ni förstår. Men det går inte en dag när jag inte tänker på er. Några av er har till och med mailat och skrivit på facebook och undrar vart jag håller hus och skriver så fina saker. Jag säger bara, TACK! Ni är verkligen helt fantastiska. Jag lovar er att bloggen är tillbaka snart igen, med massa nytt, ännu bättre bilder och snygga outfits. Jag är sjukt taggad! Men glöm inte att ni kan hitta mig på instagram ( @mrjulls ) där jag lägger upp bilder varje dag.

Ses snart. 

Hello friends! It has been quiet here on the blog for two weeks now because of some reasons, which made me realize that I had to take a break. My personal life and well being is always first and I hope that you guys understand. But not a day passes when I don’t think of you guys. Some of you have even send me emails on Facebook wondering where I am and writtin such nice things. I only have to say, THANK YOU! You are really amazing. I promise you that the blog is back again soon, with a lot of new stuff, even better photos and outfits. I  can’t wait! But do not forget that you can find me on instagram (@mrjulls) where I post pictures every day.

See you soon.