Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:43 | November 21, 2013

STRONGER THAN EVER

collage Skärmavbild 2013-01-16 kl

collage1ÄNTLIGEN hörrni. God morgon på er! Jag är tillbaka, bloggen är tillbaka, starkare och bättre än någonsin. Ni vet inte hur mycket jag uppskattar och hur tacksam jag är för era kommentarer efter det senaste inlägget. Tack för att ni är så omtänksamma och underbara människor som bryr er om andra! Jag mår bra och är även fast tråkiga saker händer i livet får man ändå alltid försöka se det positiva i det och fokusera på rätt saker. Men nu lämnar vi det och tittar framåt. Det kommer ske lite förändringar här i bloggen framöver, ännu bättre bilder, rörlig material och även lite mer personliga inlägg från vardagen utan att det blir en livstilsblogg, utan det kommer fortsätta vara mycket fokus på herrmode. Men inte nog med det så åker jag iväg till värmen nu på tisdag. Två veckor i Miami med familjen är precis vad jag behöver just nu. Hur fett?! Ja, jag längtar.

FINALLY. Good morning to you all! I’m back, the blog is back, stronger and better than ever. You do not know how much I appreciate and how grateful I am for your comments after the last post. Thank you for being so thoughtful and wonderful people who care about others! I feel good and even though bad things happen in life, you always have to try to see the positive in it and focus on the right things. But now it’s time to look forward.There will be some changes in the blog in the future, better photos, videos, and also some more personal posts from my everyday life without it becoming a lifestyle blog, so it will continue to be very focused on men’s fashion. But not only that, I’m going on vacation on Tuesday. Two weeks in Miami with my family is just what I need right now. How nice?! Yes, I can’t wait.