Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:11 | November 22, 2013

BUSY DAY

IMG_005Här får ni en till bild från gårdagens outfit som jag av någon konstig anledning glömde bort att lägga upp tillsammans med de andra. Idag är min kropp helt död. Jag är så trött alltså, och den här kylan och mörkret gör inte saken bättre. Bara 4 dagar tills jag sticker till värmen, får tänka så istället! Har varit igång sedan imorse på en plåtning där jag även passade på och tog några riktigt feta outfit-bilder som kommer upp här nästa vecka. Nu ska jag vidare in till stan och fixa lite grejer inför resan. Ikväll blir det fredagsmys för min del! Trevlig helg på er.

Here you have one more picture from yesterday’s outfit that I for some reason forgot to post with the other ones. Today, my body is completely dead. I’m so tired and it’s so cold outside. Just four days until my vacation, can’t wait! I’ve been on a photoshoot the whole day where I took the opportunity and took some really nice outfit pictures that you guys will see next week. Now, back to the city. Have a good weekend y’all.