Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:47 | December 17, 2013

WIN A LUMIX GM1 FROM PANASONIC

UntitledPanasonic Lumix GM1 (info) – HERE 

Har skaffat mig en ny leksak. Ytterligare en systemkamera men den här gången en pytteliten sådan. Sjukt snygg, man kan byta objektiv och är så liten att den får plats i fickan. Den stora systemkameran orkar man ju inte ta med sig överallt så den här är perfekt till vardags, när man är ute på events, modevisningar, konserter, partykvällar osv. Men det jag ville tipsa er om var att Panasonic har nu en tävling där ni kan vinna en Lumix GM1 och få den innan jul. Hur fett? Det enda ni behöver göra är att berätta kort om ert bästa foto erfarenhet och motivera varför just du ska vinna denna läckra systemkamera! Maila ditt svar till: [email protected] 

  1. pris – Lumix GM1
  2. pris – Panasonic XS3
  3. pris – Panasonic FS5

Tävlingen håller på tills imorgon 18/12 så kör hårt nu och lycka till!