Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | December 21, 2013

S°2

tumblr_my3rt7qu2d1q Untitled.animal

IMG_7903BLACK BLACK BLACK! Denna helg är det mycket jobb som står på schemat. Bara några dagar kvar till julafton, är ni peppade? För jag har inga julkänslor alls. Har faktiskt inte haft det de senaste 2 åren. Julen var så mycket roligare när man var barn. Nu klarar jag mig faktiskt utan. Men alltid mysigt att umgås med sin familj / vänner / pojkvänner / flickvänner osv. Skit i att spendera onödigt mycket pengar på massa julklappar och njut av alla era nära och kära. Det är det viktigaste tycker jag!

BLACK BLACK BLACK! I have a lot of work this weekend and christmas is just around the corner. Are you guys excited? I have no christmas feelings at all. Haven’t had that the last 2 years. Christmas was so much more fun when I was a kid. But it’s always nice to spend time with your family / friends / boyfriends / girlfriends, etc. Don’t spend unnecessary money on a bunch of Christmas gifts and enjoy the time with all of your loved ones. That’s the main thing!