Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | December 24, 2013

MERRY XMAS

UntitledFörst och främst vill jag önska alla mina underbara läsare och icke läsare en riktigt GOD JUL! Vilket år det har varit. Jag är så glad för att det här året snart är slut. 2013 har gett mig mycket positivt, många nya vänner, kärlek, otroligt härliga resor och upplevelser, men tyvärr också mycket negativt som nästan har gjort att jag glömt bort allt det positiva. Men 2014 är nästan här och jag ser verkligen fram emot att se vad det nya året har att erbjuda!

Här har jag samlat mina favorit-outfits från första halvåret (Januari – Juni 2013). Så kul att blicka tillbaka och se vad man haft på sig under alla dessa månader. Resten kommer upp på nyårsafton! Massa kärlek till er alla.

 I want to wish all my wonderful readers and non-readers a MERRY CHRISTMAS! What a year huh? I am so glad that this year is about to end. 2013 has given me many positive things, a lot of new friends, love, incredibly nice trips and experiences, but unfortunately also very negative things that almost made me forget all the positives. But 2014 is almost here and I’m really looking forward to see what the new year has to offer!

Here I’ve collected my favorite outfits from the first half of the year (January – June 2013). So fun to look back and see what I have worn during all these months. The rest of the outfits are coming up on New Year’s Eve! Lots of love to you all.