Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | December 31, 2013

HAPPY NEW YEAR

UntitledSista dagen på året. HEJDÅ 2013!!! Här har vi mina favoriter f.r.o.m juni fram tills nu. Helt sjukt hur fort det här året har gått! Nu ska jag springa in till stan och fixa det sista inför kvällen och det sen bär det av hem till Arda där festen kommer vara.

Jag kan inte tacka er nog för att ni följer mig och tar er tiden att kika in hit och skriver så fina kommentarer och mail. Jag uppskattar det så himla mycket ska ni veta. När jag började blogga här på Colin för drygt ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle få så bra respons som jag har fått av nästan alla som kommenterar här eller träffar mig ute på stan. Ni är bäst! GOTT NYTT ÅR på er.

Last day of the year. Bye bye 2013! Here we have my favorites from June until now. Crazy how fast this year has gone! I can not thank you all enough for following me and taking your time to peek in here and write so nice comments and emails. I appreciate it so so much. When I started blogging here at Colin for just over a year ago I never thought I would get such a good response that I’ve gotten from almost everyone who comments here or meet me out on the streets. You guys are the best! HAPPY NEW YEAR to y’all.