Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | January 30, 2014

MBFW DAY 2

IMG_9757 IMG_9640 Untitled IMG_9611 IMG_9646

PicMonkey CollageModeveckan är över och nu är det raka vägen tillbaka till verkligheten, haha. Det känns som att man lever i låtsas-värld varje gång det är modevecka. Här har ni lite bilder från dag 2. Det har varit helt fantastiskt roligt att umgås med så många nya och gamla vänner de här senaste dagarna. Är så sjukt tacksam för att jag får göra allt det här. Och ni, alltså ni som går in här och läser. Ni är ju BÄST alla dagar i veckan!

Fashion week is over and now it’s straight back to reality, haha. Here you have some photos from Day 2. It has been fantastic fun to hang out with so many new and old friends these past few days. I’m so grateful that I get to do all this. And you, all of you guys who look in every day. You guys are the BEST!