Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:10 | February 12, 2014

ETON CONTEST

UntitledDags för tävling mina vänner! I samarbete med Eton kan jag nu tipsa er om denna tävling som startar idag på Etons webbsida. De lanserar en reseguide till den ikoniska amerikanska kuststaden San Francisco där varumärket fotograferat sin vår- och sommarkollektion. I samband med detta har dom en tävling där första priset är en resa till San Francisco för två personer. Som andra och tredje pris får du handla valfria produkter från etonshirts.com till ett värde av 500 euro respektive 250 euro. Hur bra?!

Så se till att gå in på kampanjsajten HÄR och tävla, där hittar ni alla tävlingsregler om hur du gör för att bli den lyckliga vinnaren. Lycka till hörrni!

 ___________________________________________________________

Time for a contest my friends! In collaboration with Eton, I can now tell you about this contest that starts today at Eton’s website. They are launching a travel guide to the iconic American coastal city of San Francisco where the brand photographed her spring and summer collection. In doing so, they have a contest where the first prize is a trip for two to San Francisco. As second and third prize you will get shopping optional products from etonshirts.com to a value of 500 euros and 250 euros. How nice?!

So be sure to visit the campaign website HERE where you will find all contest rules on how to do in order to be the lucky winner. Good luck to you all!