Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | February 20, 2014

#lovestory

Skärmavbild 2013-01-16 kl. 23.40.34 IMG_1193

IMG_1208HERE

Ok, nu har jag upplevt sko-döden på RIKTIGT! Alltså detta var kärlek vid första ögonkastet. Vi fick ögonkontakt och BOOM sa det, hjärtat slog ett extra slag. Jag har gått runt och väntat på dom i 4 dagar och nu är de äntligen här. Vi har redan blivit bästa vänner och pratat om hur mycket vi älskar varandra, som på film ni vet! Jag är helt övertygad om att vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar.

_________________________________________________

Ok, now I have experienced shoe-death for real! It was love at first sight. We had ​​eye contact and BOOM, my heart skipped a beat. I have gone around and waited for them for 4 days and now they are finally here. We have already become best friends and talked about how much we love each other, like in the movies you know! I am absolutely convinced that we will live happily ever after.