Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:22 | March 27, 2014

ATTITUDE INTERVIEW

Skärmavbild 2014-03-27 kl. 21.52.35

En av de härligaste människorna jag känner, min vän och kollega Andreas Wijk spelade in några klipp under Attitude mässan där han har intervjuat lite folk, provat på alla möjliga saker och visat vad man kan göra på Attitude. I det här klippet hittar ni en intervju med mig om ni spolar fram till 00.44. Haha.. kan inte låta bli att skratta, ni kommer förstå varför… (Försökte lägga upp själva videon här men det gick inte så bra så klicka på bilden för att komma till videon)

___________________________________________

One of the most wonderful people I know, my friend and colleague Andreas Wijk recorded some clips during the Attitude fair where he has interviewed some people, tried all sorts of things and shown what can be done at Attitude. In this clip, you’ll find an interview with me if you fast forward to 0:44. Haha .. can’t stop laughing, you’ll understand why … (click on the  picture and you’ll come to the video)