Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:15 | June 23, 2014

3 F A V O R I T E S

IMG_0450 IMG_0036
NS5A9240
photos by me
Tre bilder på tre nya favoriter just nu. Glassen från Taverna Brillo är “to die for”. Är på riktigt besatt av Nobe Aloe Vera drycken Golden Kiwi, dricker ca två om dagen. Sist men inte minst, min favorit artist just nu, Sam Smith. Wow! Den här mannen alltså. Hans röst och texter går rakt in i hjärtat kan jag säga, och det bästa är att jag ska få se honom för första gången på Bråvalla festivalen i helgen. Förstår ni lyckan?! Någon av er som ska dit? Favoritlåten är Stay with me (som ni kan lyssna på Spotify HÄR eller se videon HÄR)

_____________________________________

Three pictures of three new favorites right now. The ice cream from Taverna Brillo is “to die for”. I’m really obsessed with the Nobe Aloe Vera drink Golden Kiwi, I drink about two a day. Last but not least, my favorite artist right now, Sam Smith. Wow! This man. His voice and lyrics goes straight to my heart, and the best part is that I’ll be seeing him for the first time at Bråvalla weekend. Can you imagine my happiness?! My favorite song is Stay with me (which you can listen on Spotify HERE or watch the video HERE).