Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | July 7, 2014

B R Å V A L L A – VIDEO

 

film by Edvin Kihlstedt | music by The Preatures (listen to the full song on Spotify HERE)

Hola! Vi har äntligen fått vår första video från våra dagar på Bråvalla festivalen. Blir så lycklig i hjärtat när jag ser den. Vilka fantastiska vänner man har alltså. Är så tacksam för jag har dom i mitt liv! Det här är bara en liten teaser på det som kommer sen – vi spelade in jätte mycket annat också som ni kommer få se snart.

_________________________________________

Hola! We finally got our first video from our days at Bråvalla festival. This is just a small teaser of what comes next – we recorded a lot of other stuff as well that you will see soon.