Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:18 | September 18, 2014

HELLO THURSDAY

julianh1UntitledDen här veckan har gått så himla fort va?! Redan torsdag idag. Ikväll är det dags för Blog Awards i Stockholm och jag missar tyvärr det i år igen för jag är ju kvar på andra sidan Atlanten, men jag önskar alla som är nominerade ett stort LYCKA TILL! Om en vecka blir det dags för mig att gå på en annan Blog Awards, och den här gången i Köpenhamn. Blev lite ändrade planer så åker inte hem till Sverige direkt utan det blir ett stopp i Danmark innan. Berättar mer sen. Whoop Whoop!

____________________________

This week has gone so damn fast huh?! Already Thursday. Tonight it’s time for Blog Awards in Stockholm and unfortunately I miss it again this year because I’m still on the other side of the Atlantic but I wish all the nominees the best of luck! In a week it will be time for me to go to another Blog Awards, and this time in Copenhagen. It’s been a little change of plans so I’m not going home to Sweden directly, it will be a stop in Denmark before. Tell you more later. Whoop Whoop!